Popovstraat 80 ZWOLLE

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfs-/kantoorruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  75 m²
Opp bedrijfshal  :  75 m²
Opp terrein  :  75 m²
Bouwjaar  :  2004
Perceeloppervlakte  :  75 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Omschrijving:
Deze bedrijfsunit is gelegen op het bedrijventerrein Marslanden G te Zwolle. De unit maakt deel uit van bedrijfsverzamelgebouw G-kracht en is gelegen in de binnenring van het complex. De bedrijfsunit is ca. 12 jaar oud en voorzien van wand- en dakisolatie en dubbele beglazing. De unit beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid op het omliggende terrein.

Metrage
De volgende vierkante meters zijn momenteel voor verhuur beschikbaar:
- ca. 75 m gestoffeerde kantoorruimte incl toilet en pantry
- ca. 75 m bedrijfs-/ opslagruimte.

Indeling
De unit is voorzien van een overheaddeur met daarnaast een loopdeur. Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte en een toiletruimte. Op de verdieping bevindt zich de kantoorruimte en de pantry.

Locatie/gebiedsomschrijving
Het object is gelegen op bedrijventerrein Marslanden G, het nieuwste gedeelte van bedrijventerrein De Marslanden in het zuidelijke deel van Zwolle. De Marslanden is het grootste bedrijventerrein van Zwolle. Door de gunstige ligging en prima bedrijfsklimaat, zijn er op het terrein naast productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en vele bedrijfsverzamelgebouwen, ook veel bedrijven in de automotive branche, grootschalige detailhandel en distributiecentra van onder andere Albert Heijn en TNT Post op de Marslanden gevestigd.

Marslanden heeft veel moderne architectuur en de ondernemers hebben aandacht voor een goede uitstraling van hun bedrijf. Gezien de uiteenlopende groottes van de bedrijven en de branches waarin zij actief zijn, biedt Marslanden een gezonde voedingsbodem voor alle soorten bedrijvigheid.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid over de weg is goed. De ringweg van Zwolle doorkruist de Marslanden en verbindt het bedrijventerrein langs zowel de oost- als de westkant van de stad met de A28. De gemeente is continue bezig het bedrijventerrein aantrekkelijk te houden voor ondernemers o.a. door revitalisering van de oudere delen. Door de goede ligging aan de ringweg is het object vanuit alle richtingen goed te bereiken.

Parkeren
Voor en in de directe omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Op het binnenterrein voor de unit zijn ruim voldoende parkeerplaatsen vrij beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het pand beschikt over de navolgende voorzieningen:
- Systeemplafond met verlichting
- Toilet met fontein
- Pantry
- Centrale verwarming met radiatoren
- Overheaddeur
- Dubbele beglazing
- Verdieping gestoffeerdBetalingen
Huur en de daarover verschuldigde BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 2 maanden huurNazomer aanbieding: Eerste 6 maand voor 515,- per maand
Vervolgens oplopend met 50,- per maand tot een maximum van 815,- als maandbedrag
Minimale huurperiode 2 jaar
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier