Violenstraat 49 Groningen

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  80 p/mnd
Woonoppervlakte  :  82 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  1 m²
Inhoud  :  250 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  gang, provisieruimte, balkon
Omschrijving:
Op een schitterende binnenstadslocatie gelegen jaren '30 bovenwoning, verdeeld over drie woonlagen met balkon. Door de unieke ligging in de Hortusbuurt, tussen het Noorderplantsoen (om de hoek) en de binnenstad die zich kenmerkt door uitsluitend karakteristieke bebouwing, kroegjes, en sfeervolle straatjes is het een zeer gewilde en heerlijke plek om te wonen of te studeren. Ook is de woning op korte afstand van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen, op fietsafstand van het station en op loopafstand van het centrum.. Alle voorzieningen zijn vlakbij, er is een supermarkt in de buurt en je kunt wandelend naar de markt, cafés en restaurants.
De woning past in deze omgeving, door zijn kenmerkende robuuste en solide "jaren 30" bouwstijl met onder meer een prachtige kap, erkers, schouwen en paneeldeuren. Het pand is o.a. ideaal geschikt voor drie studenten, met elk een prachtige kamer. Aan de kamer beneden grenst een ruim balkon van circa 10 m2. Ook zij die al werkzaam zijn en heerlijk in de binnenstad willen verblijven is het hier goed wonen.
De woning is als volgt ingedeeld: Stenen buitentrap leidt naar de eerste woonlaag: entree, hal, een ruime (woon) kamer van circa 16 m2 met erker en groot balkon/terras. Er is een gesloten keuken met een keukenblok, voorzien van kookplaat, schouw en een diepe kast. In de gang is een kast met wasmachineaansluiting.
Tweede verdieping: overloop, toilet, een lichte, ruime kamer van ongeveer 13 m2 met openslaande deuren naar klein (Frans) balkon en een vaste kast. Tot 15.00 uur kun je hier heerlijk met een kopje koffie op dit balkon in de zon zitten en naar de straat kijken. Er is daarnaast de badkamer met een bad en separate douche.
Derde verdieping: een zeer royale zolderkamer, die eventueel eenvoudig is te spitsen in 2 aparte kamers voor een slaap- en woondeel. Op deze verdieping is ook een wastafel aanwezig, de cv opstelling met de combiketel en een dakkapel.

Goed om te weten:
• Toplocatie nabij centrum en plantsoen;
• Onttrekkingsvergunning kamerverhuur voor drie personen aanwezig
• Actieve en financieel gezonde VvE, maandelijkse bijdrage van €80,36 voor o.a. onderhoud en opstalverzekering
• Voorzien van dubbel glas
• Wordt vrij van huur opgeleverd
• Aanvaarding per 1 augustus 2021
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier