Ds.Smitslaan 17 Nieuwleusen

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande villa met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1978
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  198 m²
Inpandige ruimte  :  45 m²
Externe bergruimte  :  1 m²
Perceeloppervlakte  :  1.430 m²
Inhoud  :  785 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Fraai aangelegd, zuidwest, 25 x 30 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  stookruimte
Omschrijving:
Aan een rustige laan gelegen ruim bemeten, vrijstaande VILLA met aangebouwde DUBBELE GARAGE. De woning ligt op een forse kavel van maar liefst 1410 m2 en heeft een heerlijke ligging in een gewaardeerde woonomgeving met alle voorzieningen nabij.

Doelgroep
De woning is uitermate geschikt als gezinswoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers. De ruime garage is ook vanuit huis te bereiken en biedt gemakkelijk ruimte voor 2 auto 's (oppervlak circa 45 m2). De ruimte kan ook getransformeerd worden naar kantoor/praktijkruimte, een slaapkamer/badkamer combinatie e.d.

Ligging
Nieuwleusen ligt in de landstreek Salland, tegenwoordig ook wel genoemd Overijsselse Vechtdal. Ten noorden ligt Punthorst met z'n fraaie boerderijen en het Staphorster bos. Ten zuiden ligt het groene Dalfsen. Nieuwleusen ligt aan de Overijsselse Vecht in het zuiden en de Reest in het noorden. Nieuwleusen is een prettig gastvrij dorp met een landelijk karakter net onder de rook van Zwolle en valt onder de gemeente Dalfsen.
Nieuwleusen heeft een prima voorzieningenniveau. Zo is er een uitgebreid winkelbestand, ruim voldoende sportverenigingen, diverse basisscholen en is er voortgezet onderwijs. Nieuwleusen ligt op enkele minuten van de A-28 en Zwolle is op slechts 20 minuten autoafstand bereikbaar. De plaats heeft tevens uitgebreide busverbindingen naar plaatsen als Meppel en Zwolle.

Indeling
Begane grond
Via de voordeur komt u in de hal met garderobe. Vervolgens betreedt u de ruime hal met toilet en trapopgang naar boven. De hal biedt tevens toegang naar de keuken die aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. De ruime keuken is in hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur. Aansluitend is de royale living met open haard partij. Deze ruimte bevindt zich aan de achterzijde en grenst aan de tuin. De royale veranda van circa 28 m2 biedt een heerlijke ruimte om te genieten van een glas wijn of in de avond de ondergaande zon.
Aan de andere zijde is de zeer ruime garage met raampartijen die zorgen voor praktisch daglicht. De garage biedt toegang naar de kelder met o.a. de technische ruimte. De kelder is stahoog en ongeveer 18 m2.
De begane grond is voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Deze verdieping biedt tevens veel ruimte aangezien de ruimte boven de garage tevens is benut. Er zijn 4 mooie slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. 1 slaapkamer heeft een balkon over de volle breedte (1.5 m diep en 6.5 m breed).
2e verdieping: flinke bergruimte/werkkamer.

Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier