Oude Wetering 29 Zwolle

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Villa
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2008
Ligging  :  Aan park
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  302 m²
Inpandige ruimte  :  67 m²
Perceeloppervlakte  :  1.361 m²
Inhoud  :  1.400 m³
Totaal aantal kamers  :  13
Aantal slaapkamers  :  6
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  berging
Omschrijving:
Onder architectuur gebouwde, luxe villa met inpandige dubbele garage, gelegen op een terp.

De imposante villa is gelegen in een parkachtige omgeving, maar ook op loopafstand van het winkelcentrum van Stadshagen. Diverse basisscholen zijn op korte afstand en tevens zijn er allerlei soorten sportverenigingen in de buurt. De ligging op een kavel van maar liefst 1.350 vierkante meter is uniek! De tuin is goed onderhouden, mooi ingedeeld met meerdere terrassen en biedt veel privacy! Er is zelfs een professioneel aangelegd kunstgras hockeyveld. Natuurlijk is dit veld ook voor andere sporten te gebruiken.

De architect is er bijzonder goed in geslaagd de enorme oppervlaktes zo te verdelen dat er gezellige ruimtes zijn ontstaan met een speelse indeling. De raampartijen zijn zo gekozen dat je vanuit elke ruimte mooie zichtlijnen ervaart. Een woning als deze is uiteraard van alle gemakken voorzien. Zo is de woning is uitstekend ge´soleerd, gasloos en voorzien van een warmtepomp. Alle woonruimten zijn voorzien comfortabele vloerverwarming. Kortom, u woont in een energiezuinig huis. Tevens zijn de kozijnen op alle verdiepingen voorzien van een onderhoudsvrije aluminium poedercoating.

Doelgroep
De villa is uitstekend geschikt voor een groot gezin, onder andere zijn aanwezig: 5 slaapkamers, 2 badkamers, een zeer royale woonkamer, een televisiekamer en een werkkamer. Ook is de villa uitermate geschikt voor een combinatie van wonen en werken

Indeling:
Onderverdieping
De royale oprit brengt u naar de dubbele garage onder de woning, waar tevens is de toegang tot de berging. De ruimte daarnaast is uitstekend te gebruiken als werkruimte, gameroom of televisiekamer. De opstelplaats voor de warmtepomp bevindt zich een aparte ruimte.

Begane grond
De royale en tevens sfeervolle woonkamer beschikt over een fraaie eikenhouten vloer, een open haard en grote ramen. Er is een serre, een apart kantoor en via schuifdeuren is de tuin te bereiken. In het midden van deze woonlaag bevindt zich de keuken. Een moderne, strak afgewerkte keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. Aan de andere kant van de keuken vindt u een eetkamer met nog een openhaard, speelkamer en de bijkeuken. Ook aan deze kant van de woning bieden diverse (schuif-)deuren toegang tot de tuin.

Verdieping
De verdieping is verdeeld in 4 slaapkamers en een badkamer, en aan de andere kant de masterbedroom, een royale badkamer en inloopkast. Vanuit de masterbedroom is een dakterras bereikbaar. Vanuit een van de slaapkamers aan de andere kant is een tweede dakterras bereikbaar. Vanaf de dakterrassen is er fantastisch uitzicht.

Via 2 vlizotrappen zijn 2 bergzolders bereikbaar welke ook bij de betreffende slaapkamers betrokken kunnen worden.

Kortom:
Wonen in een heerlijk groot huis op een terp, op een grote kavel van 1.350 m2 en alle voorzieningen nabij.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier