Polderstraat 35 Nijeveen

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1972
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  135 m²
Inpandige ruimte  :  9 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Perceeloppervlakte  :  152 m²
Inhoud  :  420 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, noordwest, 6.20 x 10.88 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, provisieruimte
Omschrijving:
Mooi aan openbaar groen gelegen, heerlijk ruime eengezinswoning, met maar liefst 4 slaapkamers. Op de 2e verdieping biedt de grote zolder desgewenst ook nog ruimte voor een flinke 5e slaapkamer.
De woning heeft een goed voorzieningenniveau, vrijwel geheel voorzien van dubbel glas, een keuken met diverse inbouwapparatuur en een moderne luxe badkamer. Naast de berging/bijkeuken treft u in de tuin nog een grote overkapping waar u heerlijk kunt zitten.
Indeling:
Entree, hal, toilet, bergkast, Z-vormige woonkamer voorzien van een eiken vloer. Vervolgens komt u in de dichte keuken met enige inbouwapparatuur, aansluitend de royale bijkeuken/schuur.
1e verdieping: overloop, 4 mooie slaapkamers en een vernieuwde luxe badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Vaste trap naar…
2e verdieping: flinke zolder m.m.v. slaapkamer(s).
De tuin is bijna 11 meter diep en via een achteringang te bereiken. Perceelgrootte is 152 m2.

Algemeen:
Nijeveen heeft twee basisscholen, goede medische voorzieningen, een winkelcentrum en een actief verenigingsleven. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen. Op enkele kilometers afstand van Nijeveen ligt het gezellige Meppel met alle winkels die je maar bedenken kunt.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier