Stationsstraat 10 Steenwijk

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande villa
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder bod
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1904
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  350 m²
Inpandige ruimte  :  90 m²
Externe bergruimte  :  32 m²
Perceeloppervlakte  :  1.350 m²
Inhoud  :  1.350 m³
Totaal aantal kamers  :  13
Aantal slaapkamers  :  7
Tuin  :  Aan te leggen, noordoost, 25 x 22 m
Parkeergelegenheid  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  stookruimte, berging
Omschrijving:
Bijzonder object!
Tegen het centrum van Steenwijk aangelegen STATIGE MONUMENTALE STADVILLA, genaamd "VILLA VESTA" op een grote kavel van 1350 m2. Het pand heeft thans het karakter van een kantoorvilla en is voornamelijk in gebruik als kantoorruimte en deels woonruimte. Authentieke elementen als plafondschilderingen, een indrukwekkend trappenhuis, fraaie omlijstingen e.d. zijn nog volop aanwezig .
Gezien de royale afmetingen van het object en het grote perceel is het pand uitermate geschikt te maken voor wonen, maar ook een combinatie van wonen/werken (denk aan beroepsgroepen als accountants, advocaten e.d., echter ook medische beroepen als artsen, fysiotherapeuten of zorggerelateerde beroepsgroepen). Ook zijn er mogelijkheden met betrekking tot horeca.
Voor transformatie naar een woonhuis dient u wel rekening mee te houden dat het object thans het karakter heeft van een kantoorvilla en dat deze transformatie kosten met zich mee brengt. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden om dit unieke pand als woning te gebruiken, zijn er enkele impressies opgemaakt van zowel de ruime kavel alsmede het pand.
Het pand beslaat 4 verdiepingen:
Souterrain (2.14 hoog) incl. technische ruimte: circa 90 m2
Begane grond: circa 180 m2
1e verdieping: circa 140 m2
2e verdieping: circa 30 m2
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier