Koopmansplein 59 Ten Boer

Vraagprijs € 335.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2008
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  194 p/mnd
Woonoppervlakte  :  126 m²
Inpandige ruimte  :  4 m²
Externe bergruimte  :  1 m²
Inhoud  :  400 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, stookruimte, berging, balkon
Omschrijving:
Zeer royaal 4-kamer HOEKAPPARTEMENT (circa 126 m2 excl. ruim balkon van 15 m2), gelegen midden in de dorpskern van Ten Boer. Een prachtig en licht appartement met eigentijds woongenot, opgeleverd in 2008 en o.a. voorzien van een lift en video-intercom installatie. Rondom het appartement is ruime parkeergelegenheid, evenals een divers aanbod aan winkels, de weekmarkt, een gezondheidscentrum, de huisartspraktijk, de bibliotheek, het park, sportvoorzieningen en het zwembad.
Door de fraaie ligging op de hoek kunt u vanuit alle vertrekken ruim wegkijken.
Indeling:
Entree, ruime hal, heerlijk grote woonkamer van circa 48 m2 en luxe, moderne keuken met alle inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer kunt u naar het grote balkon. Dit balkon is tevens via de grote slaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer is maar liefst 20 m2. Naast de slaapkamer is de praktische berging/wasmachineruimte. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel (eventueel is er ruimte voor het plaatsen van een bad). Naast de badkamer is het gastentoilet. Ter completering zijn er nog 2 slaapkamers. 1 slaapkamer is 15 m2 en de ander is 10 m2.

Algemeen:
Het appartement is grotendeels voorzien van een fraaie, massieve houten eiken vloer.
Op de begane grond, naast de centrale hal, is een eigen berging aanwezig.
Het appartement is toekomstproof en rolstoel/rollator toegankelijk: drempelvrij, douchekruk en stangen, wc met beugels, etc.
Uitstekende busverbinding met de steden Groningen en Appingedam. Binnenstad Groningen op slechts 12 kilometer.
Ten Boer is gelegen in een prachtige fietsomgeving: o.a. het bos in Ten Boer


Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier