Rijnlaan 267 Zwolle

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Middenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1978
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  118 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  8 m²
Perceeloppervlakte  :  159 m²
Inhoud  :  375 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Op een zeer geliefde locatie in de Aa landen gelegen, royale MIDDENWONING met voor en achtertuin, achteringang en stenen berging. Het perceel is gelegen op een mooie kavel van 159 ca. De woning is nabij de waterplas Wijde Aa gelegen, het heerlijke buitengebied met Het Westerveldse bos en Langenholte waar u kunt wandelen, fietsen e.d.
Indeling:
Entree, hal met garderobenis, ruim toilet, L-vormige tuingerichte woonkamer en dichte keuken (eventueel eenvoudig het wandkozijn met deur te verwijderen waardoor een open keuken ontstaat). De keukeninrichting is netjes en functioneel. De ruimte biedt prachtige mogelijkheden om de keuken naar eigen idee verder in te richten.
1e verdieping: overloop, 3 mooie slaapkamers en een keurige badkamer met douche, toilet en wasmachineaansluiting. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel. Vaste trap naar…
2e verdieping: grote zolder met mogelijkheid voor realiseren slaapkamer(s).
De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en voorzien van centrale verwarming.
De Aa landen is een prettige woonwijk voor gezinnen, met diverse scholen op korte afstand, veel groen en speelvoorzieningen, een modern winkelcentrum en sportvoorzieningen nabij.


Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier