Oosterlaan 23 Darp

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1994
Ligging  :  Aan bosrand, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  120 m²
Inpandige ruimte  :  20 m²
Perceeloppervlakte  :  288 m²
Inhoud  :  395 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verzorgd, zuidoost, 11 x 10.50 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang
Omschrijving:
Fraai, tegen het bos aangelegen TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met GARAGE en een prachtige buitenruimte waar u heerlijk kunt genieten, op een mooie kavel van 288 m2. De achtertuin is aangenaam op het Zuidoosten gelegen. Bouwjaar van de woning is 1994. Vanuit de achtertuin wandelt u zo het bos in!
Darp is een esdorp, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving nabij Havelte, Steenwijk en Meppel. U kunt hier eindeloos fietsen, wandelen en genieten van de uitgestrekte natuur. Meppel en Steenwijk zijn op slechts 10 autominuten afstand.
Indeling:
Entree, hal met gemoderniseerd toilet en garderoberuimte, royale Z-vormige woonkamer en half open keuken met koelkast, oven/magnetron en gaskookplaat, vervolgens komt u in de ruime bijkeuken met een doorgang naar de grote garage. De garage is voorzien van een raamkozijn aan de voorzijde.
De begane grond is grotendeels voorzien van een mooie marmerstone vloer.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.
2 verdieping: zolder met mogelijkheid van realiseren 4e slaapkamer.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier