het Nieveen 5 Nijeveen

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1980
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  113 m²
Inpandige ruimte  :  20 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Perceeloppervlakte  :  380 m²
Inhoud  :  425 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, zuidoost, 16 x 13.50 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang
Omschrijving:
In een wijk met veel groen gelegen, ROYALE 2/1 kap woning met aangebouwde GARAGE. De woning ligt op een grote kavel van maar liefst 380 m2. Het bouwjaar van de woning is 1980 en scholen, winkels en sportvoorzieningen zijn nabij.
Indeling:
Entree, hal, zwevend toilet met fonteintje, ruime L-vormige woonkamer en een half open keuken met diverse inbouwapparatuur, vervolgens komt u in de bijkeuken. De bijkeuken biedt direct toegang tot de garage. De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer.
1e verdieping: overloop, 4 mooie slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.
2e verdieping: via vlizotrap te bereiken grote bergingsruimte.
Algemeen: De tuin aan de achterzijde is ruim bemeten, heerlijk vrij gelegen en biedt veel zon door de ligging op Zuidoost.

Aanvaarding: circa juli 2020
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier