Boverhofsweg 4 Koekange

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Villa
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1977
Ligging  :  Landelijk gelegen
Woonoppervlakte  :  181 m²
Inpandige ruimte  :  26 m²
Externe bergruimte  :  54 m²
Perceeloppervlakte  :  2.750 m²
Inhoud  :  635 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordwest, 48 x 44 m
Parkeergelegenheid  :  Carport
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
Royale vrijstaande VILLA gelegen op een prachtige grote kavel van 2750 m2! Achter de woning bevindt zich een heerlijke grote tuin met weids uitzicht over landerijen. In 2015 is de fraaie schuur met verdieping en overkapping gebouwd. De schuur is voorzien van een carport ten behoeve van 2 auto 's en kan ook als royaal gezien worden en is grotendeels ge´soleerd, vloerverwarming is voorbereid. Tevens is de schuur voorzien van krachtstroom. Wat een praktische ruimte!
De woning is in 2010 grotendeels gerenoveerd en gelegen op ongeveer 4 minuten fietsafstand van de kern van het dorp. Plaatsen als Meppel en Hoogeveen bevinden zich op korte afstand.
Indeling:
Entree met vide, grote hal met toilet, vervolgens komt u in de royale leefruimte, compleet met zithoek, grote schouw met houtkachel, een eetgedeelte en een woonkeuken met kookeiland. Aan de achterzijde grenzend aan de tuin bevindt zich de mooie serre met aansluitend een overkapping. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken waar ook de wasmachineaansluiting is. Aan de voorzijde van de woning is een mooie slaapkamer/werkruimte gelegen. Ten slotte is er een binnendoor naar de ruime garage.
1e verdieping: overloop, 4 mooie slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van een bad, douche en dubbele wastafel. Op de overloop is verder een diepe inloopkast en een separaat toilet.

Algemeen: Wat een ruimte in en om het huis!
Uitstekend voorzieningenniveau met mooie keuken, badkamer enz.
Houtkachel in de woonkamer
Unieke tuin
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier