Hellingstraat 8 Ossenzijl

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1978
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk, landelijk gelegen
Woonoppervlakte  :  154 m²
Inpandige ruimte  :  10 m²
Externe bergruimte  :  16 m²
Perceeloppervlakte  :  794 m²
Inhoud  :  538 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Aangelegd onder architectuur, zuidwest, 17.50 x 15 m
Parkeergelegenheid  :  Carport, parkeerplaats
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Goed onderhouden en luxe uitgevoerde vrijstaande woning gelegen in een kleinschalige woonwijk, met twee eigen ligplaatsen in de bewonershaven. De woning bevindt zich op een mooie kavel van 794 m2 en omvat naast het woonhuis een fraaie, veel privacy biedende tuin met diverse terrassen, een carport, een verwarmde berging, een tuin-opbergruimte en een grote overkapte (hout)opslag.
De twee ligplaatsen zijn gelegen op 2 minuten loopafstand, aan de Kalenbergergracht. Dit kanaal is de doorgangsroute voor o.a. Giethoorn, Steenwijk, Kalenberg en de Friese Meren.

Het gebied

Ossenzijl is gelegen midden in een natuurreservaat, in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een prachtig gebied om te varen, fietsen en wandelen, maar ook geliefd bij flora- en faunaliefhebbers. Vanuit hier zijn ook de meren van Noordwest Overijssel en de Friese meren snel te bereiken.

De woning

De woning heeft een moderne witte open keuken met inbouwapparatuur en een grote, lichte woonkamer met eiken vloerdelen en een gezellige houtkachel. Aan alle kanten heeft u uitzicht op de tuin, terrassen en het buitengebied. Verder bevinden zich op de begane grond een multifunctionele kantoorruimte (ook zeer geschikt als slaapkamer), een ruime hal, toilet, cv-ruimte en grote gangkast.
Op de 1e verdieping boven het huis zijn een grote slaapkamer met balkon, een luxe badkamer met douche, ligbad en een mooie, ruime saunaruimte. Daarboven is nog een zolder.
Op de 1e verdieping boven de kantoorruimte bevindt zich een leuke slaapkamer met uitzicht over het natuurgebied.

Bed & Breakfast

De grootte en indeling van het woonhuis, en ook de ligging maken het object uitermate geschikt voor het exploiteren van een Bed & Breakfast of Airbnb.

Ossenzijl

Ossenzijl is uitstekend bereikbaar: 60 minuten van Amsterdam en Groningen, 35-45minuten van Zwolle en Leeuwarden en 15 minuten van Emmeloord en Steenwijk. In Ossenzijl zijn o.a. aanwezig een supermarkt, restaurants, bezoekerscentrum Staatsbosbeheer, campings, recreatiepark en verschillende jachthavens.

Algemeen:

Een heerlijk huis op een rustige, fijne locatie en door de indeling verschillende gebruiksmogelijkheden.


Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier