Carretera de Benahavis MARBELLA

Koopsom € 530.000 v.o.n.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2018
Omschrijving:

Zeer elegant nieuwbouwproject ontworpen door het vooraanstaande Spaanse architectenbureau Villaroel-Torrico met een trackrecord van meer dan 40 jaar in het succesvol ontwikkelen van resorts en residentiŽle urbanisaties met veel aandacht voor details, technologie en moderne architectuur. Het is een modern ontwerp met een Andalusische touch en een kwalitatief zeer hoogwaardige afwerking. Het zicht vanaf de woningen is spectaculair naar de Middellandse Zee en Gibraltar tot aan het Atlasgebergte en gelegen te midden van groene heuvels, waardoor het een ideale locatie is voor dit elegante en luxe project.
Er komen villa's met 4 slaapkamers en villa appartementen met 2 tot en met 4 slaapkamers, variŽrend in grootte van 115m2 tot 240m2; naast de ruime tuinen en terrassen. Hoge plafonds, grote raampartijen om optimaal gebruik te maken van de lichtinval, air conditioning warm en koude lucht instelbaar per kamer, volledig ingerichte keukens en luxe badkamers met vloerverwarming en houten vloeren in de slaapkamers.
On-site faciliteiten omvatten o.a. 24 uurs beveiliging, binnen-en buitenzwembaden, een cafe, gym en paddle tennisbanen

Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier