Discreet

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  115 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Perceeloppervlakte  :  105 m²
Inhoud  :  365 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verzorgd, noordoost, 3 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
Op een mooie locatie, tegen het centrum van de stad gelegen, ROYALE en SFEERVOLLE MIDDENWONING met vrije en besloten achtertuin, schuurtje en achteringang. Bouwjaar 1931 en 105 m2 grond.
Indeling:
Entree, hal, bergingsruimte en toilet. Vanuit de hal komt u in de Z vormige woonkamer bestaande uit een woongedeelte en een zitgedeelte. De openslaande tuindeuren zorgen voor een rechtstreekse verbinding met de tuin. In de uitbouw is de keuken en bijkeuken gesitueerd. Ook de provisiekelder is hier aanwezig. Via de bijkeuken kunt u ook naar de tuin.
1e verdieping: ruime overloop, 1 grote slaapkamer aan de voorzijde van het huis. De achterzijde biedt ruimte voor de 2e slaapkamer en een nette badkamer met toilet, dubbele wastafel en douche. Vaste trap naar…
2e verdieping: grote zolder met 1 mooie slaapkamer en daarnaast veel bergruimte. Via een vlizotrap is de bergingszolder bereikbaar.
Algemeen: Een heerlijk familiehuis met veel ruimte.
CV ketel 2010.
WOZ waarde €150.000,-
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier