Kloosterstraat 9 Diever

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Geschakelde woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1974
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  268 m²
Inpandige ruimte  :  40 m²
Perceeloppervlakte  :  939 m²
Inhoud  :  1.161 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, noordoost, 27 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
ZEER ROYAAl en bijzonder woonhuis, eventueel goed te combineren met werken. Thans in gebruik als woonhuis met reclamebureau/schildersbedrijf. Perceeloppervlak 939 ca, bouwjaar 1974.
Indeling:
Entree, royale hal,vanuit deze hal kunt u naar verschillende vertrekken. Aan de rechterzijde van het woonhuis bevindt zich o.a. de mooie woonkamer met houtkachel. En aan deze achterzijde, is grenzend aan de tuin een royale slaapkamer gelegen. In het middengedeelte bevindt zich de gezellige woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. Tevens is in dit gedeelte gelegen de badkamer , de bijkeuken en diverse bergruimten. In het linkergedeelte is thans de bedrijfsruimte/kantoorruimte (circa 33 m2) gelegen. Aan de achterzijde hiervan is de grote werkplaats /garage (circa 40 m2).
1e verdieping: grote overloop, 3 mooie slaapkamers, een badkamer en een grote bergruimte. Deze bergruimte is goed geschikt om eventueel een extra slaapkamer van te creeren.

Algemeen: Een bijzonder royaal object gelegen midden in het dorp.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier