Informatie over Aarnink Makelaars Zwolle/Meppel/Steenwijk e.o.

In de brede strook tussen Zwolle, Meppel, Steenwijk, de Drentsche bossen en het merengebied van Noord West Overijssel is Aarnink Makelaars al jaren actief. Het kantoor is gevestigd in het centraal in dit gebied gelegen Nijeveen. Opgegroeid in deze omgeving weet eigenaar/makelaar Etzo Aarnink wat deze streek zo bijzonder maakt. Dat is de kracht van Aarnink Makelaars; kennis van de streek en betrokkenheid bij de wensen van opdrachtgevers. Met een ruime kennis van de makelaardij helpt Aarnink Makelaars u bij de aankoop, verkoop en taxatie van woningen of bedrijfspanden.

Al 15 jaar is eigenaar Etzo Aarnink actief in de makelaardij. Na zijn opleiding in de makelaardij heeft hij ruime kennis en ervaring opgedaan op het gebied van woningmakelaardij en bedrijfsmatig onroerend goed.

Etzo is voorheen vijftien jaar verantwoordelijk geweest voor de woningmakelaardij Bramer Makelaars te Zwolle.

Etzo heeft voor diverse opdrachtgevers gewerkt als particulieren, gemeenten, woningcorporaties en financiŽle instellingen en veel ervaring op het gebied van nieuwbouw. Een jarenlange samenwerking met ontwikkelaars als Bouwfonds, ING Real Estate, AM, DLH ontwikkeling, de Brug Vastgoed ligt mede ten grondslag aan de expertise van Aarnink Makelaars.

Etzo Aarnink: "Bij Aarnink Makelaars kennen we alle facetten op het gebied van woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij. Wij denken met u mee en nemen de tijd voor een goed advies. Zo helpen wij u graag verder bij de aankoop, verkoop of taxatie van een woning of een bedrijfspand.Ē

Aarnink Makelaars is lid van de NVM.

Zoek in ons aanbod

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

Aarnink Makelaars

Contact formulier