Prins Bernhardlaan 9 KOEKANGE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1971-1980
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  120 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  18 m²
Perceeloppervlakte  :  564 m²
Inhoud  :  350 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Fraai aangelegd, zuidwest, 15 x 25 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
Mooi gelegen VRIJSTAAND en MODERN uitgevoerd woonhuis met GARAGE, op een zeer ruime kavel van 564 m2! Het huis is zodanig op de kavel gestitueerd dat het beschikt over een heerlijke zonnige achtertuin op het Zuidwesten. Het woonhuis beschikt over eigen parkeergelegenheid voor 2 auto 's.
Indeling: entree/hal met mooie plavuizen, toilet met fontein, prachtige sfeervolle L-vormige woonkamer met massief eikenhouten vloer en een aansluiting voor een rookkanaal. Suitedeuren scheiden de woonkamer van de eetkamer met royale boekenkast. Vanuit de eetkamer komt u in de keuken welke voorzien is van inbouwapparatuur. Hieraan grenzend ligt de praktische bijkeuken met een toegangsdeur naar het terras en een binnendoor naar de garage. De garage is voorzien van een carport.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (2 van ca. 9 m2, 1 van ca 16 m2 en voorzien van een kastenwand), complete badkamer met bad en douche. Op de overloop bevindt zich tevens het seperaat toilet en inloopkast. Op de overloop is een vlizotrap die toegang geeft tot de zolder.

Deze woning beschikt verrassend over een zeer grote en fraai aangelegde tuin, gezien haar ligging in de bebouwde kom.

Algemeen:

Recentelijk hebben de huidige bewoners veel aan de woning gedaan o.a:

Gevelbekleding voor vernieuwd, met kunststof, Dakgoten grotendeels vernieuwd,
Nieuw dakleer, regenpijpen en dakgoten nieuw bekleed
Achtertuin prachtig opnieuw aangelegd, nieuwe openslaande tuindeuren.
Vervangen CV ketel 2017
Buitenschilderwerk 2017

Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier