Merelstraat 22 NIJEVEEN

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1996
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  151 m²
Inpandige ruimte  :  30 m²
Externe bergruimte  :  1 m²
Perceeloppervlakte  :  274 m²
Inhoud  :  515 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordwest, 12.50 x 5 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, hal
Omschrijving:
Bijzonder fraaie HELFT VAN EEN DUBBEL met ruime garage en heel veel extra 's!! Deze mooie woning is o.a. voorzien van 2 badkamers, zonnepanelen, luxe keuken, modern uitgevoerde gashaard, electrische screens, grote dakkapel aan de achterzijde, enz. Het huis is gebouwd in 1996 , uitstekend ge´soleerd en gelegen op een mooi perceel van 274 m2.
Door de zonnepanelen heeft u elke maand lage energielasten.
De achtertuin ligt mooi beschut en is ook via de zijingang te bereiken. Er is ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde van het huis en ook is er een praktische carport.
Indeling:
Entree, hal, toilet, L-vormige living met fraaie gashaard, aan de achterzijde is de luxe uitgevoerde moderne keuken met alle inbouwapparatuur. Vervolgens komt u in de praktische bijkeuken en via deze ruimte komt u in de grote garage compleet met elektrische toegangsdeur.
1e verdieping: overloop, 4 mooie slaapkamers en 2 badkamers. De 1e badkamer is voorzien van een bad, douche, vaste wastafel en een toilet. De 2e badkamer maakt onderdeel uit van een prachtige ruimte die bestaat uit een royale slaapkamer (circa 25 m2) met een modern uitgevoerde douche en toilet. Wat een luxe! Vaste trap naarů.
2e verdieping: Hobby/werkruimte, eventueel kan hier nog een 5e slaapkamer worden gerealiseerd.

Algemeen: Een huis waar u zo in kan!
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier