Pottenbakkerstraat 93 ZWOLLE

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Middenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1998
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  130 m²
Inpandige ruimte  :  13 m²
Externe bergruimte  :  1 m²
Perceeloppervlakte  :  104 m²
Inhoud  :  415 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, zuidoost, 5 x 3 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  berging
Omschrijving:
Op een fraaie locatie in Stadshagen gelegen SPLIT LEVEL woonhuis met inpandige berging en een zonnig terras aan de voorzijde. Het terras bevindt zich boven het maaiveld en daardoor kijkt u prachtig vrij uit over een groenstrook en water.

Op de begane grond bevindt zich de fraaie, moderne keuken met alle inbouwapparatuur en openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond bevindt zich tevens een mooie slaapkamer en een ruime inpandige berging.
De royale leefruimte op de eerste verdieping is opgedeeld in een zithoek aan de voorzijde en een eet-, werkhoek aan de achterzijde. Op de tweede verdieping zijn 3 fijne slaapkamers en een badkamer aanwezig. De complete badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en 2e toilet.
Direct achter het woonhuis bevindt zich een straat, via deze straat kunt u met de auto of fiets het huis ook aan de achterzijde bereiken.

Het woonhuis is voorzien van zonnepanelen waardoor een gunstige energierekening!

Algemeen:
Het huis is mooi gelegen aan een fraaie laan in Stadshagen (De Parkbuurt). Nabij gelegen zijn diverse scholen, het winkelcentrum van Stadshagen, een kinderboerderij en een gezondheidscentrum. Ook vele sportvoorzieningen zijn nabij. Via de Twistvlietbrug bent u slechts in 10 minuten fietsen in het centrum van Zwolle.
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: https://www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier