Berghuizen 6 RUINERWOLD

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande villa met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1859
Ligging  :  Aan water, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  141 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  65 m²
Perceeloppervlakte  :  710 m²
Inhoud  :  485 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
Bijzonder mooi gelegen aan een klein meertje, VRIJSTAAND WOONHUIS met een grote in spouw opgetrokken LOODS/GARAGE (Circa 10 meter lang en 5 meter breed met 1e verdieping). Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 710 m2. Op het perceel is verder nog aanwezig een carport en een mooie veranda/schuur waar het heerlijk verblijven is.
Bijzonder is dat op de begane grond tevens een slaapkamer en badkamer is gelegen.
Indeling: entree, hal, toilet, fraaie woonkeuken welke voorzien is van alle inbouwapparatuur en plavuizen met vloerverwarming, vervolgens komt u in de woonkamer. Evenals de woonkeuken kijkt u vanuit deze ruimte prachtig over het meertje. Op de begane grond vindt u tevens de moderne badkamer die voorzien is van vloerverwarming, een douche, toilet en dubbele wastafel.
Op de 1e verdieping treft u 4 slaapkamers en een ruime overloop.
Omgeving:
Berghuizen is een klein dorpje/buurtschap en maakt onderdeel uit van de gemeente De Wolden. Omliggende plaatsen zijn Ruinerwold en Koekange. Berghuizen ligt te midden van uitgestrekte bossen maar ook plaatsen als Meppel en Hoogeveen zijn op korte afstand.

Algemeen:
- unieke locatie
- garage/loods van circa 50 m2
- slaapkamer/badkamer op begane grond
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier