Kallenkoterallee 114 STEENWIJK

Vraagprijs € 385.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1968
Ligging  :  In woonwijk, open ligging
Woonoppervlakte  :  151 m²
Inpandige ruimte  :  23 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Perceeloppervlakte  :  1.622 m²
Inhoud  :  575 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 25 x 25 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Omschrijving:
Hier zijn er niet veel van, een ruim bemeten semi bungalow op een grote kavel, in een bestaande woonomgeving.
Op gewaardeerde locatie gelegen is deze vrijstaande SEMI-BUNGALOW met inpandige garage en vrijstaande houten schuur, perceelgrootte 1622 ca. De tuin is op het Zuiden en vrij gelegen.
Steenwijk is fraai gelegen tussen het merengebied van Noordwest-Overijssel en de bosrijke natuurgebieden van Zuidwest-Drenthe. Ook Het Nationale park 'De Weerribben - De Wieden' bevindt zich op fietsafstand. Ook steden als Zwolle, Meppel en Heerenveen zijn binnen 30 minuten te bereiken. Steenwijk is een middelgrote stad met een uitgebreid winkelaanbod en goede restaurants. In het centrum is verder aanwezig het sociaal-cultureelcentrum "de Meenthe"met een gevarieerd aanbod aan theaterprogramma's, een bioscoop en een bibliotheek. Daarnaast beschikt Steenwijk over een NS intercity station. Nabij de woning zijn aanwezig diverse scholen, sportvoorzieningen en winkels.

Indeling woonhuis:

Begane grond: Entree, hal met trapopgang naar de verdieping, toilet, meterkast; keuken, doorgang naar garage en bijkeuken, 1 slaapkamer met vaste kasten, badkamer, slaapkamer en woonkamer.

Verdieping: Overloop; grote multifunctionele slaapkamer en 2 slaapkamers.

Algemeen:

Deze ruim bemeten bungalow is mooi gelegen met veel privacy, veel ruimte om het huis en biedt volop mogelijkheden om geheel naar eigen wensen in te richten.

Begane grond voorzien van dubbele beglazing
CV ketel van november 2016

Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier