De Brink 63 GRONINGEN

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2001
Ligging  :  Aan vaarwater, in centrum
VVE bijdrage  :  132 p/mnd
Woonoppervlakte  :  113 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  8 m²
Inhoud  :  340 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, stookruimte, loggia, wasruimte
Omschrijving:
Op wellicht 1 van de mooiste locaties in het centrum van Groningen gelegen, tegen de Oosterhaven aan, ROYAAL 3-KAMERAPPARTMENT met EIGEN PARKEERPLAATS en BERGING, fantastisch gelegen op de 8e verdieping. Wat een mooi uitzicht heeft u hier! Het appartement is zodanig gesitueerd dat u vanuit de woonkamer/balkon een breed zichtveld heeft over de stad Groningen, de Oosterhaven en nog veel meer! Vanuit uw appartement wandelt u o.a. naar de winkels, markt, restaurants en theater.
Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder welke gelegen is onder het complex. De parkeerkelder is afgesloten en met afstand bediening toegankelijk.
Indeling:
Kelder: inpandige parkeerkelder met eigen vaste parkeerplaats
Begane grond: centrale entree, afgesloten ontvangsthal met videofooninstallatie, lift en trappenhuis. Tevens is hier gelegen een eigen berging.
8e verdieping, het appartement:
Entree met royale hal, grote badkamer met dubbele wastafel, bad en douche, toilet, 2 mooie slaapkamers, bijkeuken en royale living met een ruime afsluitbare loggiabalkon. Het woongedeelte wordt gecompleteerd met de keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur.
Het gehele appartement is recent voorzien van een prachtige houten vloer. Het balkon/loggia is zo ruim (circa 13 m2)dat u er met een flink aantal mensen heerlijk kan vertoeven.
Het complex beschikt over een actieve VVE. De bijdrage bedraagt 132,- per maand en draag zorg voor o.a. onderhoud, schoonmaakkosten, beheer etc.

Let op: De genoemde 385.000,- is een vanaf prijs
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nijverheidsweg 15, 7948 NE Nijeveen
Telefoon: 0522-490434
Fax: 0522-491252
E-mail: info@aarninkmakelaars.nl
Internet: www.aarninkmakelaars.nl

Zoek in ons aanbod

Aarnink Makelaars

Contact formulier